Boek nu de post-HBO opleiding werkgelukdeskundige! Hét beroep van de toekomst volgens de Nationale Beroepengids!

Boek nu de opleiding werkgelukdeskundige! Hét beroep van de toekomst volgens de Nationale Beroepengids!

Een WERKGELUKDESKUNDIGE helpt bedrijven en de mensen die er werken om het werkgeluk te vergroten. Hun visie is dat gelukkige mensen productiever en creatiever zijn, daarnaast betere service verlenen. In deze opleiding leer je het geven van workshops en (team-)coaching gericht op persoonlijk leiderschap en het geven van inspiratiesessies. Daarnaast deelt de werkgelukdeskundige kennis en inzichten over gelukkig werken (de Nationale Beroepengids). Boek nu de opleiding tot werkgelukdeskundige met diploma. Een verrijking voor de rest van jouw leven! Voor anderen , maar ook voor een persoonlijk gelukkig en succesvol leven. Mr. Bertine Blom, directeur Happy Business Academy

Boek nu de opleiding of boek eerst een adviesgesprek via deze link

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *