Maarten vindt persoonlijke groei belangrijk…voor groei van zijn bedrijf

Maarten van Heugten, student Commerciële Economie – Digital Business Concepts in Tilburg:

Dank Bertine Blom, voor de inspirerende Happy Young Power Sessie en de externe begeleiding bij Positief Leiderschap bij de HU. De Powersessie heeft mij inzicht gegeven in mijn persoonlijkheid en geluk. Deze sessie is belangrijk om nieuwe keuzes te maken in mijn leven. Voor werk en studie. Voor succes en geluk. Graag wil ik groeien in mijn persoonlijkheid. Mijn minor Leiderschap en de begeleiding van Bertine Blom met oa de Happy Young Powersessie heeft mij vele nieuwe inzichten gegeven voor persoonlijke groei. Vanuit nieuwe inzichten wil ik mijn bedrijf als online marketeer verder uitbouwen om later een succesvol digitaal bedrijf te hebben! Met ambitieuze groet, Maarten van Heugten, oprichter Heuga Design