Gelukkig samenwerken in het team

Boek nu op 16 november 2018: Seminar ‘Chief Happiness Officer in één dag!’, Parktheater Eindhoven.

In het Powerseminar ‘Chief Happiness Officer in 1 dag!’  krijgt u op unieke wijze inzicht in de dieperliggende geluksbehoeften (werkgeluk) van mensen achter de organisatie en uw organisatie zélf. Waar ligt de passie, kracht, talent, drijfkracht en geluk van u als medewerker, management en directie? Hoe kunnen we als Chief Happiness Officer hier op sturen, begeleiden en in adviseren met als resultaat veel beter en leuker samenwerken? En hoe kunnen we dat optimaal inzetten voor het worden van een gelukkige TOPorganisatie? Met een TOPrendement! Tenslotte bouwen we samen met alle deelnemers aan een ‘Happy Employee Journey’ : een  route in 10 stappen vol met geluksexplosies waarbij u wordt meegenomen naar maakbaar geluk om zo uw (team)prestaties te vergroten binnen organisaties.

Uw certificaat en plan van aanpak voor happiness@work neemt u mee naar huis voor een gelukkige toekomst met meer rendement! Positief leiderschap op weg naar naar een blijvende verandering die alleen blijvend is als ze vanuit de kracht van mensen gevormd is!

U, als toekomstige Chief Happiness Officer, inspireert, stuurt, begeleidt en adviseert in WERKGELUK, door samenwerking in HAPPY High Performance teams vanuit passie en kracht, op weg naar een TOPorganisatie! Boek nu de opleiding Chief Happiness Officer in 1 dag met deze link! Voor de beste start van een nieuwe koers in uw organisatie!

Het seminar wordt gegeven door Antonio Philips (Chief Happiness Officer, globe4happiness) en Bertine Blom (Chief Happiness Officer, Happy Business Academy, zie deze link):

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *