Workshop ‘Geluk als fundament voor succes!’ voor gemeenteraad Waadhoeke

Geluk als fundament voor succes!

Deze video is een compilatie van de inspirerende workshop ‘Geluk als fundament (van succes) als onderdeel van de 2-daagse raadsexcursie van de gemeente Waadhoeke. Thema van deze dagen is: “Gelukkig succesvol of succesvol gelukkig?

Deze dagen zijn de raadsleden aan de slag gegaan met thema’s als: Hoe kun je gelukkig(er) worden in je (raads)werk? Waar krijg je energie van? Waar leg je de focus? Wat is jouw persoonlijke kracht en geluk? Hoe scheid je hoofd- en bijzaken? Doe je dat waar je energie van krijgt? Waar heb je invloed op? Wat slurpt je energie weg?

In een sfeervolle authentieke locatie heeft Happy Business Academy onder leiding van Bertine Blom deze workshop ‘Geluk als fundament (voor succes)’ mogen verzorgen.

Met dank aan alle raadsleden voor hun enthousiaste open houding en bereidheid tot het stappen uit de comfortzone ! We kijken met elkaar met veel plezier terug op deze workshop en andere programma onderdelen. Dank aan communicatieadviseur Berber Bonnema en raadsadviseur Wietske Bruinsma voor het organiseren van deze workshop en het vertrouwen in onze samenwerking.

Hierbij een link naar de compilatie van deze workshop voor de raadsleden.

Samen op weg naar meer (werk)geluk voor raadsleden!

 

Geluk als fundament van succes voor de gemeenteraad van Waadhoeke.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *