Ligt jouw passie ook bij het bouwen aan een gelukkige en succesvolle toekomst voor jongeren ?

Wij leiden coaches op in een coachingsroute ‘Happy Young People’ speciaal gericht op jongerengeluk (15-25 jaar). Deze coachingsroute geeft een duidelijk richting aan de diverse stappen die passen bij het coachen van jongeren op weg naar een gelukkige toekomst. Wij hebben hiervoor diverse klant-en-klare tools om een praktijk op te zetten als ‘Happy Coach, met expertise jongerengeluk’.

Wij geven je meer inzicht met een verdienmodel, tools zoals een coachingsvoorstel voor jongeren (en hun ouders) met sheets en toelichting, een propositie, website-inrichting en mogelijkheid via onze website te positioneren met eigen pagina. Samen met andere jongerencoaches kun je deelnemen aan onze community.

Coachen is op reis gaan met je cliënt, een jongere tussen de 15 en 25 jaar. Een zoektocht naar geluk voor het nemen van de juiste beslissingen. Download onze coachings roadmap en maak gebruik van onze tools voor het bouwen aan geluk en succes voor coaches en hun jonge cliënten. Informeer hier naar de mogelijkheden.
Graag zijn wij jou van dienst. U kunt een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek of het bijwonen van een bijeenkomst via onderstaand contactformulier of vrijblijvend informatie aanvragen over het opzetten van een happy coach praktijk of het coachen van jongeren door middel van de Happy Young People Power Analyse.

Vraag vrijblijvend informatie aan over Happy Coaching