High Performance Tasting: ‘De drijvende kracht’

Kijk verder dan de buitenkant bij de eerste indruk. Onafhankelijk van de leeftijd of het karakter van de wijn moet deze helder en doorzichtig zijn. Een eventuele troebelheid van de wijn geeft het bezinksel aan. Bezinksel ontstaat vaak tijdens de ontwikkeling van de wijn. De kleurintensiteit van de wijn geeft de leeftijd van de wijn aan. Hoe transparant bent u in uw persoonlijkheid. Waar is bij u vertroebeling ontstaan in uw ontwikkeling? Toont u uw ware gezicht?

Kijken naar de wijnHoe herkent u mensen?Speurtocht naar karakter

Wijn proeven doet iedereen op zijn eigen manier. We draaien het glas rond, hangen onze neus erboven, en nippen wat van de wijn. Hierna vertel je wat je van de wijn vindt en voila de wijn is geproefd. Er komt echter iets meer bij kijken… al helemaal bij het echt herkennen van mensen en hun persoonlijkheid.. Niet alleen de buitenkant speelt een rol.

Wijn proevenHoe beoordeelt u mensen?Speurtocht naar karakter

Schrijf de gedachten bij de geur op en je zult verrast zijn hoe snel je de wijn een eigen identiteit zult geven, waardoor het een wijn eigen maakt.. Welke identiteit heb jij? Hoe herkennen mensen dat aan jou?

Eigen identiteitConcentreer je goed op wat je hebt geroken Speurtocht naar karakter

Concentreer je op de smaken die in de mond zijn achtergebleven. Wil je doorslikken of uitspugen? Hoelang blijf jij hangen als persoon bij jouw indruk die je hebt achtergelaten ? Heb je je doel bereikt of juist niet?

AfdronkWelke indruk laat jij achter?Speurtocht naar karakter

Zend ons vrijblijvend een bericht bij interesse of vragen

Facebook IconYouTube IconBezoek onze blogpaginaBezoek onze blogpaginaBezoek onze blogpaginaBezoek onze blogpagina