Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Theatercollege voor JAN – RUL: ‘In 10 stappen van werkdruk naar werkgeluk!’ Voor Young Professionals

27 november 2021 @ 08:00 - 17:00

werkgeluk young professionals

Hoe vergroot je je WERKGELUK als Young Professional?

JAN dag – Universiteit Leiden

Locatie: Kamerlingh Onnes Gebouw (KOG), Steenschuur 25, 2311 EZ Leiden

Voor meer informatie over het programma zie de website van JAN via deze link

In dit inspirerende theatercollege voor Joung Alumni Netwerk (JAN) te Leiden gaat keynote spreker en werkgelukexpert Bertine Blom in op recente onderzoeken over werkgeluk van Young Professionals. In dit theatercollege krijgen alumni van de Rijksuniversiteit in Leiden op humoristische wijze in 10 stappen inzicht hoe zij hun werkgeluk kunnen vergroten en werkdruk kunnen verminderen.

In dit theatercollege is de doelgroep de young professional die gestudeerd heeft aan de RUL. Hieronder verstaan wij hoogopgeleiden tussen de 22-30 jaar met maximaal 7 jaar werkervaring.

Bertine geeft inzichten vanuit haar eigen stappen op de arbeidsmarkt na haar rechtenstudie in Leiden, haar loopbaan en keuze voor ondernemerschap. Daarnaast geeft zij inzichten in de verschillende persoonlijkheden van de Young Professional, het werken vanuit passie en kracht en geeft tips voor geluksexplosies op de werkvloer die vanaf morgen het werkgeluk verhogen!

Diverse videofragmenten, oefeningen en gekleurde verrassingen passeren de revue! Verrassende inzichten voor de rest van je leven:-)