Mijn Missie

Meer succes door geluk bij organisatie en individu

Mijn missie is het ontwikkelen van gelukkige organisaties, dolgelukkige klanten, individuen en jongeren (15-28 jaar) die hun volledige ‘happiness potentie’ benutten op weg naar excellente prestaties. Samen met andere experts leid ik professionals op (o.a. leidinggevenden, coaches, (HR) adviseurs en docenten) om op basis van een ‘Route van Geluk’ het rendement van mens en organisatie te vergroten. Deze route bestaat uit diverse basis- en maatwerk onderdelen en kun je terugvinden in de Happy Business Academy.

Opleiding, consultancy & coaching in Positief Leiderschap, Werkgeluk, Klantgeluk, Persoonlijkheidsontwikkeling en Happy High Performance Teams.

Wij trainen bedrijven, overheid en onderwijs waarin bewust gekozen wordt voor positief leiderschap voor gelukkige werknemers en klanten. Hun TOPleiders maken werk van geluk!

Happy Leadership = Happy employees + Happy customers >>> More  Succes in Business

Onze missie is het ontwikkelen van Positief Leiderschap voor (nog) succesvollere  organisaties met geluk op het werk en fans als klanten. Hoe benut je de volledige ‘happiness potentie’ op weg naar excellente prestaties en een veel hoger RENDEMENT? Samen met experts bieden wij in onze ACADEMY lezingen, events, seminars, workshops, cultuurprogramma’s, coaching & consultancy. We implementeren een ‘employee experience’ voor verhogen werknemersgeluk, bouwen ‘Customer Happiness Journeys’ voor geluksexplosies bij klanten en leiden professionals op tot (interim) CHIEF HAPPINESS OFFICER en WERKGELUKDESKUNDIGE om rendement van mens en organisatie vergroten. We starten trajecten met een Power- en Happinessanalyse gevolgd door een Route Happiness in 10 stappen. Voor jongeren tussen 15 en 28 jaar bieden wij Powersessies en een trainingsprogramma voor geluk en succes . Wij werken graag samen met professionals als ‘PARTNERS IN HAPPINESS’. Doe je mee?

Net als jij ben ik een entrepreneur en ga ik samen met jou voor méér rendement en winst. Maar niet ten koste van alles! Ik heb genoeg van ongelukkige werknemers, ongelukkige klanten en stress bij directieteams en ondernemers. Ik geloof in een betere wereld, waar bedrijven een duidelijk hoger doel hebben dan alléén het maken van geld. Ik heb de focus op de kracht en passie van mensen en plaats geluk vóór de winst. Deze bedrijven zullen een sterkere cultuur, gelukkigere medewerkers en zeer loyale klanten hebben. Met als gevolg juist dán veel meer rendement! Ook jij kunt de wereld op je eigen(wijze) manier gelukkiger maken! Bouw je mee aan een eigen ‘purpose-driven’ bedrijf? Ik hoop dat jij ook mee wilt doen als directeur, ondernemer, coach of adviseur in rendement van geluk. Als je je aangesproken voelt, sluit je dan aan als Partner in Happiness!’ Ik wens je veel rendement van geluk!

Spreker – Business Trainer & Coach – Chief Happiness Officer Bertine Blom

Spreker Bertine Happy Business Excellence

Boek geluk als bussinesmodel

Bertine schrijft een boek met als titel:

Geluk als businessmodel

Veel bedrijven  staan in het zich snel veranderende speelveld waarin ze opereren. Ze staan onder toenemende druk en het huidige businessmodel- en verdienmodel is niet meer bestendig.

Wil je weten hoe je een TOPorganisatie kunt worden en op welke punten je HET onderscheid kan maken om jouw concurrenten op langere termijn voor te blijven ? Start dan met GELUK ALS BUSINESSMODEL!

Vind je het tevens leuk op reis te gaan en jouw verbetertraject voor een gelukkige organisatie, gelukkige klanten of persoonlijk (jongeren) geluk al te beleven in één groot inspirerend event met een geweldige muziekshow? Of beleef je het liever via een een inspirerend (klant)diner jouw nieuwe geluksreis naar de toekomst?

Als professioneel spreker/trainer behandelt Bertine Blom vraagstukken in jouw bedrijfsvoering met als metafoor ‘de reis’ naar succes door geluk.

Bertine geeft altijd praktische ‘hands on’ seminars vol met praktijkcases van aansprekende bedrijven die het verschil wisten te maken in hun branche….Je gaat met een opdracht naar huis en inspiratie voor een start van een nieuw begin… op weg naar succes en vooral veel GELUK!

Bertine Blom

Bertine Blom

Spreker en trainer

Specialisatie: High Performance Organisaties en Geluk als strategie en businessmodel

Bertine Blom

Bertine Blom

Een seminar met practische tips

Mijn doel na een seminar of training voor mijn klanten: veel inspiratie en morgen aan de slag!

Bertine Blom

Bertine Blom

Gebaseerd op het boek met practische tips

Mijn doel na een seminar of training voor mijn klanten: veel inspiratie en morgen aan de slag!

  • Are you ready for take off?

    Neem contact op voor een afspraak

Stuur ons een bericht bij vragen of interesse

Facebook IconYouTube IconTwitter IconBezoek onze blogpaginaBezoek onze blogpaginaBezoek onze blogpagina