Partnership ‘Partner in Happiness’

 • Partnership voor groei

  Maak hét verschil als Partner in Happiness en werk met veel geluk! Voor organisaties, ondernemers, directie, medewerkers, managers, klanten en jongeren (15-25 jaar). Zet ook jouw expertise in…

Sluit je aan als Partner bij ‘The Happy Business Academy’

Maak hét verschil in je werk en leven met een extra expertise van geluk

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of verdieping? Zie je net als wij dat geluk niet langer een ‘softe, ongrijpbare’ factor hoeft te zijn, maar maakbaar met de juiste expertise en begeleiding.  Ben je gedreven juist vanuit geluk mens en organisaties te helpen rendement en hun ambities te behalen ? Ben je net zo resultaatgericht als wij om andere mensen en organisaties te helpen zichzelf te verbeteren? Denk dan eens na over een partnership bij ‘The Happy Business Academy’.

‘The Happy Business Academy’ heeft de missie ondernemend Nederland gelukkiger te maken en veel meer rendement te behalen. Wij richten ons specifiek  op gelukkige medewerkers, klanten, individu en jongeren (15-25 jaar).  ‘The Happy Business Academy’ is een sterk groeiende organisatie en zoekt daarom nieuwe, enthousiaste partners zoals directeuren, managers, trainers, coaches, HR adviseurs, docenten en jongerenbegeleiders.

Om te werken als ‘Partner in Happiness’, met ‘geluk’ als extra expertise, zijn er twee mogelijkheden. Of je werkt in loondienst bij een ander bedrijf of als zelfstandig ondernemer. Dat biedt jou het grote voordeel dat je je eigen vrijheid houdt maar wel met met de nodige ondersteuning van ons kan adviseren en begeleiden in de 9 stappen van de Route Happiness, het ontwikkelingstraject voor rendement van geluk.

‘The Happy Business Academy’ leidt jou op onder andere op het gebied van persoonlijke positionering, geluksadvisering, inzicht in slagkrachtvergroting van organisaties, team en mens of jongere vergroten, certificering in poweranalyses, implementatie Route Happiness en heeft een eigen community.

‘The Happy Business Academy’ stelt je daarmee niet alleen in staat anderen vanuit meer geluk te laten groeien, maar zorgt er zo ook voor dat jij je kunt ontwikkelen tot een directeur/manager die hét verschil maakt, ondernemer die klantverwachtingen overtreft of dé onderscheidende personal coach, trainer, docent, jongerenbegeleider of HR adviseur bent. Kies uit de vier doelgroepen en maak vrijblijvend een kennismakingsafspraak of download eerst onze toelichting en verdienmodel.

Ja, ik geef leiding en wil ook expertise in geluk om hét verschil te maken in mijn functie

Bent u directeur of manager en verantwoordelijk voor gelukkige medewerkers en klanten voor betere performance van de organisatie? Interesse?

Ja, ik coach individuen en zoek een methode en analyse tools op basis van geluk

Bent u HR adviseur, trainer, coach en verantwoordelijk voor persoonlijke groei & leiderschap waarbij gelukkig werken en leven voor uw cliënten centraal staat? Interesse?

Ja, ik zet mij in voor talentontwikkeling Jongeren in keuzes school en werk voor gelukkige toekomst

Bent u projectleider, docent, coach, ouder en verantwoordelijk voor advisering en begeleiding van jongeren (15 – 25 jaar) in hun levenskeuzes (werk/school) voor een gelukkige toekomst? Interesse?

Partnership - Basis

Deel 1

1. Positionering

 1. Doel van deze fase is dat jij de positionering van jouw keuze krijgt om een goede start te maken en zichtbaar te worden in jouw omgeving als ‘Partner in Happiness’ naadloos passende bij de boodschap in jouw functie of van jouw onderneming
 2. Wij helpen je met de onderscheidende positionering als Partner in Happiness door diverse tools in te zetten.
 3. Wij werken met het 5 x P model om jouw positionering een succes te laten worden

2. Analyse

 1. Je krijgt inzicht in je persoonlijke kracht en klantgeluk door persoonlijke deelname aan de analyse
 2. Je volgt een opleiding om in een korte tijd jouw medewerkers of klanten te kunnen adviseren met de analyse van jouw keuze (Personal -, Team-, en Organisatie Poweranalyse of Gelukkige Klantenanalyse)
 3. Je gaat in korte tijd van start met ondersteuning waar nodig

3. Resulaten boeken

U krijgt ondersteuning voor een resultaten – plan van aanpak in negen stappen – waarbij zowel kwalitatieve als kwantitatieve aspecten concreet gemaakt worden.

Uw gewenste resultaten staan centraal! Wij helpen bij het realiseren ervan.

 • Welke resultaten wil ik boeken?
 • Wat wil ik bereiken?
 • Wat wil ik verdienen?
 • Hoe ga ik Partner in Happiness tot een succes maken?

Zie ons verdienmodel voor mogelijke inkomsten als Partner in Happiness

Partnership - Gevorderd

Deel 2

4. Training in ontwikkelen maakbaar zakelijk- en persoonlijk geluk

1. Ga naar de Happiness Academy en kies de trainingen, workshops en andere tools voor een doorstart naar gevorderde fase van Partner in Happiness. Ook bieden wij in overleg programma’s op maat aan.

Na de eerste fase van ontwikkeling tot partner volgt vaak een behoefte om verder te ontwikkelen in het begeleiden in zakelijk- en persoonlijk geluk met trainingen en workshops. Onze opleidingen sluiten aan bij jouw eigen praktijk. Onze ontwikkelingsroutes zijn vaak in fases opgebouwd, zodat je steeds kunt groeien en implementeren in de praktijk. Om echter naar een High Performance niveau te groeien is Expert programma op maat nodig (zie fase 3 expert status).

5. Nazorg Programma

Een belangrijk onderdeel van ons P.A.R.T.N.E.R. concept is het Nazorg Programma. Net als Herman Den Blijker kijken we terug en verankeren we om door te gaan. Tijdens de Nazorg evalueren we en bieden ondersteuning waar nodig om de puntjes op de ‘i’ te zetten. Zo behaald u bijna altijd het gewenste resultaat. We geven een terugkoppeling over de vorderingen. We bespreken waar extra training en tools noodzakelijk zijn. Aan het eind kijken we samen terug naar de eerder gestelde doelen èn concluderen we welk resultaat we samen hebben bereikt. Door onze Nazorgprogramma op maat boekt je daadwerkelijk resultaat met geluk als rendementsversneller.

Partnership - Expertstatus

Deel 3

7. Expert status

Een speciaal expert- doorbraakprogramma voor een jaar met ondersteuning

Keuze uit interventies:

-Consultancy voor geluk

-Training geven voor geluk

-High Performance Coaching

-Interim management Gelukkige Organisaties

8. Rendement verder vergroten

In deze fase kunt u uw eigen community opbouwen in uw netwerk met ‘Partners in Happiness’ en zo meebouwen aan gelukkige organisaties, gelukkige klanten, gelukkige (jonge) mensen en uiteindelijk… een gelukkiger wereld.

Een gelukkige toekomst begint nú

Waarom ‘Partner in Happiness’ worden?

‘Turn passion & power into Happiness & Profits’

Jij maakt met de kwalificatie ‘Partner in Happiness’ een (her)nieuwe start als professional die hét verschil maakt in verbeteren van mens en organisatie vanuit dé onderscheidende factor Happiness. Elke Partner krijgt zijn eigen propositie en wordt gecertificeerd. Wij zijn een geaccrediteerde onderwijsinstelling en kunnen indien wenselijk PE-punten verschaffen.

De oplossingen die Partners in Happiness biedt zijn rendementgericht en beginnen met inspireren, verstrekken tools en implementeren en verankeren de verbeteringen. Denken, durven en doen waarbij geluk centraal staat. Partners regisseren de routes bij organisaties voor zakelijk en bij individu voor persoonlijk en jongeren geluk. De Routes Happiness bestaan uit 10 stappen en zijn in deeltrajecten uitvoerbaar. Om zelf te werken met de analyses is certificering verplicht.

Waarom kiezen voor een Partnership bij The Happy Business Academy:

 • Persoonlijke ontwikkeling in het helpen vergroten van rendement van organisatie, team of persoon door het benutten van de volledige (happiness) potentie
 • Je wordt gecertificeerd in het werken met Poweranalyses en Happinessanalyses voor mens en organisatie
 • Je werkt met een team van professionals dat alles doet om geluk te laten beleven voor jou en jouw klanten
 • Als één van weinige maken wij geluk maakbaar en implementeerbaar door te werken met een bewezen model
 • Onderscheidende diensten en programma’s staan tot jouw beschikking
 • Je wordt structureel getraind en geïnspireerd en kan doorgroeien
 • Jouw werk kan worden gemeten door evaluatiemethoden (1-metingen)
 • Je wordt ingezet bij geplande events en seminars en krijgt klanten toegewezen
 • Mogelijke opdrachten via partners vanuit ons netwerk
 • Je kunt deelnemen aan een Speciaal Doorbraakprogramma als ZZP/MKB
 • Wat jouw klant gelukkig maakt, betekent nog meer geluk voor jou!
Facebook IconYouTube IconTwitter IconBezoek onze blogpaginaBezoek onze blogpaginaBezoek onze blogpagina