Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Opleiding tot Partner in Happiness – Basis

4 februari 2016

Start deel 1 (basis) van de Opleiding tot Partner in Happiness

Maak hét verschil in je werk en leven met een extra expertise van geluk

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of verdieping? Zie je net als wij dat geluk niet langer een ‘softe, ongrijpbare’ factor hoeft te zijn, maar maakbaar met de juiste expertise en begeleiding.  Ben je gedreven juist vanuit geluk mens en organisaties te helpen rendement en hun ambities te behalen ? Ben je net zo resultaatgericht als wij om andere mensen en organisaties te helpen zichzelf te verbeteren? Denk dan eens na over een partnership als ‘Partner in Happiness’ bij de Happy Business Academy.

Happy Business Academy heeft de rendement te verhogen door zakelijk en persoonlijk geluk. Wij richten ons specifiek  op gelukkige medewerkers, klanten, individu en jongeren (15-25 jaar). Happy Business Academy is een sterk groeiende organisatie en zoekt daarom nieuwe, enthousiaste partners zoals directeuren, managers, trainers, coaches, HR adviseurs, docenten en jongerenbegeleiders.

Als ‘Partner in Happiness’ werk je bij voorkeur in loondienst of als zelfstandig ondernemer als extra expertise onder je eigen naam. Dat biedt jou het grote voordeel dat je je eigen vrijheid houdt maar wel met met de nodige ondersteuning van ons kan adviseren en begeleiden in de 9 stappen van de Route Happiness, het ontwikkelingstraject voor rendement van geluk.

Happy Business Academy leidt jou op onder andere op het gebied van persoonlijke positionering, geluksadvisering, inzicht in slagkrachtvergroting van organisaties, team en mens of jongere vergroten, certificering in poweranalyses, implementatie Route Happiness en heeft een eigen academy.

Happy Business Academy  stelt je daarmee niet alleen in staat anderen vanuit meer geluk te laten groeien, maar zorgt er zo ook voor dat jij je kunt ontwikkelen tot een directeur/manager die hét verschil maakt, ondernemer die klantverwachtingen overtreft of dé onderscheidende personal coach, trainer, docent, jongerenbegeleider of HR adviseur bent.

Neem deel aan de start van deze opleiding voor een gelukkige toekomst!

 

 

Gegevens

Datum:
4 februari 2016
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Besloten event
Utrecht, Nederland + Google Maps

Organisator

Happy Business Academy
E-mail:
bertine@bertineblom.nl
Site:
www.happybusinessacademy.nl

Gegevens

Datum:
4 februari 2016
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Besloten event
Utrecht, Nederland + Google Maps

Organisator

Happy Business Academy
E-mail:
bertine@bertineblom.nl
Site:
www.happybusinessacademy.nl