Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SVRZ management – Theatercollege ‘Veer mee met jouw Veerkracht!’

10 november 2023 @ 08:00 - 20 januari 2024 @ 17:00

Veerkracht bij SVRZ

Theatercollege ‘‘Veer mee met jouw veerkracht in 10 stappen!’

Voor een link naar dit product : ‘Theatercollege ‘Veer mee met jouw veerkracht in 10 stappen!’                  

Op deze inspiratiemiddag geef ik dit vrolijk en inspirerend college over veerkracht verhogen, vanuit wetenschappelijke inzichten en met concrete oefeningen. In één inspiratiecollege weten de managers van SVRZ álles wat nodig is om (nog) veerkrachtiger naar het werk te gaan. De managers van SVRZ krijgen handvatten om veerkracht te verhogen en gaan na het college met een nieuwe start met meer veerkracht, energie en geluk naar je werk!

De deelnemers krijgen verrassende inzichten, in 10 concrete stappen, om samen te werken vanuit een hoger doel, met optimale inzet van jouw passie, gedrag en persoonlijke veerkracht.

Veer mee met jouw veerkracht!

Veer mee met jouw veerkracht!

De 10 stappen van V.E.E.R.K.R.A.C.H.T.!

Het college heeft als doel om de deelnemers te inspireren vanuit veranderende omstandigheden met VEERKRACHT aan de slag te gaan, om zo een beweging te creëren waar iedereen baat bij heeft. De managers krijgen inzicht in omgaan met verandering, werkdruk, onzekerheden, wat veerkracht betekent voor prestaties en hoe je er in de praktijk concreet aan kunt werken in 10 inspirerende stappen. Aan het eind van het college zetten alle managers de eerste stap op de weg naar een veerkrachtige toekomst!

Spreker/Chief Happiness Officer Bertine Blom. Expertise: Werkgeluk, Klantgeluk, Geluk in Onderwijs, Positief Leiderschap in High Performance Organisaties

Spreker/Chief Happiness Officer Bertine Blom. Expertise: Werkgeluk, Klantgeluk, Veerkracht, Geluk in Onderwijs, Positief Leiderschap in High Performance Organisaties