Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Krachtige keuzes voor een gelukkige toekomst en een succesvolle carrière!

23 maart 2018 @ 19:30 - 22:30

Gelukkige jongeren

Een gelukkige en succesvolle toekomst bepaal je zelf: Persoonlijkheid en geluk voorspellen jouw succes!

Voor krachtige keuzes vanuit inzicht in persoonlijke drives en geluk.  Een levenslang fundament voor keuzes voor (vervolg) studie, beroep, baan, werk, loopbaankeuze en een succesvolle carrière! Voor jongeren tussen de 18 en 28 jaar met hun 2 buddies:-)!

Doelgroep:

Jongeren 18 – 28 jaar en twee buddies > 28 jaar (p.p.) die voor keuzes staan voor studie, loopbaan en/of werk en meer inzicht willen hebben in wie ze zijn, waar hun kracht zit en wat hun gelukkig maakt.

Doel:

Meer inzicht in jouw persoonlijkheid, jouw persoonlijke kracht, talent, drives, jouw passie en jouw geluk. Kennismaken met de route HAPPY YOUNG POWER (in 5 stappen) voor de juiste keuzes voor je toekomst in studie en werk. Een speciale introductie – Powersessie XL voor jonge mensen en hun twee gekozen buddies.

Centrale vraag:
Wat is de kracht van jouw persoonlijkheid en wat maakt jou gelukkig? En als je dat weet… Welke keuzes maak jij dan voor een gelukkige en succesvolle toekomst tussen 18 en 28 jaar ? Welke keuzes maak je dan voor studie en/of werk? Persoonlijkheid bepaalt jouw succes!

Jonge mensen tussen 18 en 28 jaar moeten zeer belangrijke keuzes maken voor hun vervolgopleiding en vervolgens hun eerste werk en passende functies. Vaak kennen jongeren onvoldoende hun natuurlijke drijfveren, passies, hun kracht en valkuilen… Zij worden beïnvloed door omgeving en vaak zijn levensbepalende keuzes gebaseerd op te weinig zelfkennis. Ook willen jonge mensen graag zelf beslissingen nemen en staan niet altijd open voor voldoende feedback of is deze niet aangeboden. Deze sessie voor persoonlijkheid en geluk is geeft je een stevig fundament voor juiste keuzes door te vertalen naar studie-, baan- en werkkeuzes. Voor een succesvolle carrière!

Persoonlijke uitnodiging:

Je bent daarom van harte uitgenodigd voor deze sessie opgebouwd rond jouw persoonlijke kracht en geluk die bepalend zijn voor de groei van je persoonlijkheid. En persoonlijkheid voorspelt jouw succes!

De inhoud is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Jongeren en hun twee buddies krijgen vragen en opdrachten over persoonlijkheid en geluk om samen mee op weg te gaan naar de juiste keuzes voor een gelukkige en succesvolle toekomst.

Duurzaam geluk door te kiezen vanuit persoonlijke kracht van de deelnemers, is het doel van deze sessie in deze Happinessweek in Eindhoven.

Spreker/trainer van deze sessie is Chief Happiness Officer Bertine Blom, voor brochure klik hier.

Bertine Blom spreker over Klantgeluk, Werkgeluk, Geluk in het Onderwijs en Jongerengeluk

Bertine Blom spreker over Klantgeluk, Werkgeluk, Geluk in het Onderwijs en Jongerengeluk

Gegevens

Datum:
23 maart 2018
Tijd:
19:30 - 22:30
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , , ,
Site:
https://www.parktheater.nl/

Locatie

parktheater eindhoven
Eindhoven, + Google Maps

Gegevens

Datum:
23 maart 2018
Tijd:
19:30 - 22:30
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , , ,
Site:
https://www.parktheater.nl/

Locatie

parktheater eindhoven
Eindhoven, + Google Maps