Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Teamworkshop Gelukkig werken met passie en plezier!

17 december @ 08:00 - 17:00

Gelukkige werknemers presteren meer, omdat ze gemotiveerder zijn, waardoor ze minder fouten maken en minder verzuimen. Bovendien maken ze hun omgeving gelukkiger, zowel hun collega’s als hun klanten.

Bedrijven die een hoger doel voor ogen hebben presteren 400% beter dan anderen. Maak Geluk speerpunt van het businessmodel van de organisatie en je zult zien dat het rendement zal toenemen.

Tijdens deze interactieve en verrassende presentatie maakt jouw team een ontdekkingsreis op zoek naar persoonlijke kracht, geluk en succes.

Deze presentatie wil (directeuren van) organisaties en hun teams inspireren om met vanuit persoonlijke kracht met GELUK aan de slag te gaan om zo een meer rendement te creëren waar iedereen baat bij heeft. Je krijgt inzicht in teamkracht, wat geluk betekent voor rendement en prestatie en hoe teams daar in de praktijk concreet aan kunnen werken in 10 stappen.

Samen gelukkig werken vanuit teamkracht, kennis van persoonlijkheden en geluk, op weg naar betere prestaties en meer rendement!

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

Gegevens

Datum:
17 december
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Tilburg

Gegevens

Datum:
17 december
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Tilburg