Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PWN (Puur Water Natuur) – Maak werk van jouw werkgeluk!

5 november 2021 @ 08:00 - 14:00

Inspirerende Powersessie bij PWN: ‘Maak werk van jouw WERKGELUK!’

Een inspirerende Powersessie over werkgeluk verhogen, vanuit wetenschappelijke inzichten en met concrete oefeningen. In één Powersessie weet je alles wat nodig is om (nog) gelukkiger naar het werk te gaan.

Na deze Powersessie heb je meer plezier en geluk op uw werk, door samen te werken vanuit een hoger doel (visie), met optimale inzet van passie en kracht van mensen. Voor meer informatie over deze sessie, klik hier op deze link “Maak werk van jouw werkgeluk!’

Beschrijving:

Gelukkige werknemers presteren meer, omdat ze gemotiveerder zijn, waardoor ze minder fouten maken en minder verzuimen. Bovendien maken ze hun omgeving gelukkiger, zowel hun collega’s als hun klanten. Bedrijven die een hoger doel voor ogen hebben presteren 400% beter dan anderen. Maak WERKGELUK speerpunt van de organisatie en/of team en je zult zien dat niet alleen het plezier zal toenemen, maar ook resultaten zullen verbeteren.

Tijdens deze interactieve en verrassende Powersessie maken de deelnemers een ontdekkingsreis op zoek naar hun werkgeluk en persoonlijke (gekleurde) drijfveren. In deze Powersessie wordt ingegaan op hoe de deelnemers hun werk dagelijks beleven en we ervaren de ‘employee experience’ met geluksexplosies op de rode loper.

De Powersessie heeft als doel om de deelnemers te inspireren vanuit persoonlijke kracht met WERKGELUK aan de slag te gaan, om zo een beweging te creëren waar iedereen baat bij heeft. Je krijgt inzicht in omgaan met werkdruk, vitaliteit, wat werkgeluk betekent voor prestaties en hoe je er in de praktijk concreet aan kunt werken in 10 inspirerende stappen.

Aan het einde van de Powersessie heeft u inzicht in:

  1. Wat is werkgeluk?
  2. Waarom is werkgeluk zo belangrijk?
  3. Hoe gaan we werkgeluk concreet verhogen? (praktijkoefeningen en voorbeelden)

Ook krijg je veel inzicht in je persoonlijke kracht en geluk en het ervaren van de positieve effecten van geluksactviteiten. Je krijgt ‘gelukstools’ waarmee je als individu direct aan de slag kunt, waardoor vitaliteit, veerkracht, geluk en rendement zichtbaar toenemen!

Samen gelukkig werken vanuit kennis van werkgeluk en persoonlijke kracht, op weg naar betere prestaties, minder werkdruk, meer vitaliteit en meer rendement!

De Powersessie wordt gegeven door keynote spreker en werkgeluksexpert Bertine Blom (www.bertineblom.nl).

Voor meer informatie: zie de link naar de Powersessie ‘Maak werk van jouw werkgeluk!’